Ο ΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ”

 

033 color

Μην πείτε πως δεν το είπαμε εχθές, πως ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας Αρναίας «θα φοβηθεί για τη ζωή του»!!!. Ο Τόλης το έπιασε το νόημα και έσπευσε να βγάλει ραπόρτο, χαρακτηρίζοντας το σωματείο των εργαζομένων ως «τραμπούκους» (Διαβάστε εδώ).

«Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο μια ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε στο Γραφείο Πολεοδομίας του Δήμου Αριστοτέλη στην Αρναία και βρίζοντας και απειλώντας τον Προϊστάμενο της υπηρεσίας, ακόμα και για τη ζωή του, απαιτούσαν να υπογράψει την  Άδεια Δόμησης του εργοστασίου εμπλουτισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στις Σκουριές. […] Ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας έφυγε και μετέβη στην έδρα του Δήμου στην Ιερισσό, όπου συναντήθηκε με το αντιδήμαρχο κ. Ψιλλιάγκο».

Σε επόμενοι ανακοίνωση, ο Τόλης «αναγνωρίζει» ποιοι είναι οι «τραμπούκοι»…

«Συνδικαλιστές των σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας ήταν τα  άτομα που εισέβαλαν σήμερα το πρωί με απειλητικές διαθέσεις στο γραφείο Πολεοδομίας Αρναίας και απαιτούσαν από τον προϊστάμενο να υπογράψει την Άδεια Δόμησης του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές. Στη συνέχεια εξέδωσαν και ανακοίνωση…»

Εκεί στο Παρατηρητήριο υπερασπίζονται τους «λειτουργούς» του δημοσίου που είναι «δικοί μας», έτσι; Για το ΣτΕ, για εισαγγελείς, για αστυνομικούς διευθυντές, που έκαναν σωστά τη δουλειά τους, έχουν πει τα μύρια όσα…