Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

filespithia_133359711

Έκπληκτοι διαπιστώνουμε πως οι άνθρωποι στην εφημερίδα Ακρόπολη γνωρίζουν όχι μόνο το μέλλον, αλλά και την πολιτική που θα ακολουθήσει ο επόμενος Υπουργός Περιβάλλοντος!!! Σπεκουλάροντας πάνω στην σύσταση που έκανε ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Νίκος Ταγαράς στους υπαλλήλους της πολεοδομίας Αρναίας να τελειώσουν την υπόθεση με την άδεια, γράφει τα εξής απίθανα:

«[…] Ωστόσο το γεγονός ότι σε ένα καθαρά διαδικαστικό και νομικό θέμα που σχετίζεται με μια άδεια πολεοδόμησης παρενέβη ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος ήταν αδικαιολόγητο, ενώ το γεγονός ότι κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τη σχέση που μπορεί αν έχει με την εν λόγω εταιρεία. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι προεκλογικά και μόλις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο υπηρεσιακός υπουργός προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια, υπονομεύοντας την πολιτική που θα ακολουθήσει ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος στο θέμα αυτό».

Αλλά ξέρει κι άλλα η Ακρόπολη…

«Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τους εκφοβισμούς ορισμένων ατόμων που εμφανίζονταν κάθε ημέρα στο γραφείο του προϊσταμένου της Πολεοδομίας, ισχυριζόμενοι ότι είναι στελέχη της εταιρίας, απειλώντας τον ότι αν δεν εκδώσει την άδεια πριν από τις εκλογές θα τον καταγγείλουν στον εισαγγελέα διαφθοράς»!

Να πληροφορήσουμε τα παιδιά της Ακρόπολης που προφανώς δεν διαβάζουν τίποτα άλλο εκτός από την… αντικειμενική εφημερίδα τους, πως τα «ορισμένα άτομα» που «ισχυρίζονται ότι είναι στελέχη της εταιρείας», πράγματι, δεν είναι στελέχη της εταιρείας, είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που αγωνιούν για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους… Επίσης να τους θυμίσουμε πως από τον Προϊστάμενο της Πολεοδομίας απαιτούν να κάνει τη δουλειά του, την οποία επιμελώς αρνείται να διεκπεραιώσει… Όσο για τις απειλές, τα έχουμε ξαναπεί… Σε απειλώ να σε δείρω, να σου χαλάσω το αυτοκίνητο, να σου κάψω το εργοτάξιο… δεν σε απειλώ να σε στείλω στον εισαγγελέα διαφθοράς!!! Κάτι δεν πάει καλά εκεί στην Ακρόπολη…