Ο «ΠΑΠΑΣ», H ΣΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK…

unnamed7

Κάτι τρέχει με τον Αγγελόγλου και το antigold κίνημα, αφού ο γραφικός ιερωμένος κάθε ώρα και κάθε στιγμή δηλώνει πως δεν έχει καμιά σχέση ούτε με το Συντονιστικό Ιερισσού, ούτε με την Ιγγλέζη, ούτε με κανέναν….

Παραθέτουμε χαρακτηριστικό απόσπασμα από ανάρτησή του, όπου διηγείται περιστατικό που περιλαμβάνει συνομιλία του στο facebook(!). Για όσου ςέχουν το κουράγιο μπορούν να διαβάσουν και όλη την ατελείωτη και φλύαρη ανάρτηση εδώ. Ως συνήθως, έχει ένα εύγλωττο τίτλο: «Ο Αρχιμανδρίτης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ιγγλέζη και το Συντονιστικό Ιερισσού»!

«[…] Σε αυτό το σημείο έχοντας ενημερωθεί από φίλους για τον εν λόγω διάλογο, μπήκα στο f/b και συμμετείχα στον διάλογο, γράφοντας: “Αυτό το για προσωπική προβολή, κα Ιγγλέζη, παρακαλώ να το ξεκαθαρίσεις αν αφορά το πρόσωπό μου και θα σου εξηγήσω εγώ γιατί θέλεις όλα να είναι υπό τον έλεγχο του Συντονιστικού Ιερισσού. Και καλό θα ήταν να απαντήσεις επί της ουσίας των ερωτημάτων που σου θέτουν και να μην προσπαθείς να ξεφύγεις σαν «τη σουπιά» που ρίχνει μελάνι για να θολώνει τα νερά”.

Η κα Ιγγλέζη απάντησε: «Αρνούμαι να συνεχίσω στο φβ μια συζήτηση για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν το μέλλον του τόπου μας. Το κίνημα έχει συνελεύσεις όπου μπορούν να συζητηθούν όλα» και αποχώρησε από τον διάλογο. Η κα Ευφροσύνη Μ…… είπε: «Και εμείς που δεν πάμε στις συνελεύσεις των επιτροπών πώς θα μάθουμε την αλήθεια; Η αυριανή δύναμη του Σύριζα θέλω να πιστεύω ότι θα αποτελείται από μπροστάρηδες στα προβλήματα του λαού. Και τα όποια ερωτήματα θα μπορούν να απαντηθούν είτε στο φβ (δεν γίνεται να το βλέπουμε σαν επικοινωνιακό εργαλείο και όλοι να κάνουν την κομματική τους διαφήμιση μέσω αυτού και όταν μας θέτουν ερωτήματα, το f/b αυτόματα να γίνεται δευτεροκλασάτο)  είτε οπουδήποτε αλλού».

Κατόπιν αυτών, το απόγευμα της ίδιας ημέρας συγκλήθηκε το Συντονιστικό Ιερισσού και ο κ. Κρομμύδας (μέλος του Συντονιστικού), ανακοίνωσε: «Τηλεφώνησε η κα Ιγγλέζη από Αθήνα και ζήτησε εκτάκτως το Σάββατο 29-11-14 να συγκληθεί το Συντονιστικό Ιερισσού με θέμα  “τον παπά”». Τα γνωστά λιγοστά μέλη είπαν «γενηθήτω το θέλημά σου»

Καλό, ε; Σαν μυθιστόρημα Άρλεκιν…