ΜΑ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ;

1-001

Διαβάζουμε στο respentza πως υπάρχει συνωστισμός στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ της Χαλκιδικής… Είδαμε όλοι φως και μπήκαν…

Τα ονόματα που θεωρούνται απόλυτα βέβαιο ότι θα κοσμούν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό της εν ενεργεία βουλευτού Κατερίνας Ιγγλέζη και του μέλους της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κανταρά. Έχουν όμως εκδηλώσει ενδιαφέρον (με αίτηση στα αρμόδια όργανα) κι άλλοι:

Γκοντίνος Κων/νος, Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής. Ελάχιστες οι πιθανότητές του έως μηδενικές για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο γιατί:  Κατά δήλωση Τσίπρα υπάρχει ασυμβίβαστο υποψήφιου βουλευτή και Γραμματέα Ν.Ε. και κατά 2ο λόγο έχει αποτύχει παταγωδώς στις δημοτικές εκλογές αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε δημοτικός σύμβουλος συμμετέχοντας σε συνδυασμό που κέρδισε τις εκλογές.

Γλαράκης Γιάννης, υπήρξε υποψήφιος και στις δύσκολες εποχές του 3-4% του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι έχει το ηθικό πλεονέκτημα της εκ νέου διεκδίκησης θέσης στο ψηφοδέλτιο.

Χουχούτας Νικήτας, συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές του 2012 ως συνεργαζόμενος οικολόγος.

Καραγιάννης Άγγελος, προερχόμενος από το χώρο του ΔΗΚΙ, με την πιθανή συμμετοχή του θα “εκφράσει” τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούγεται και “παίζει” δυνατά και το όνομα του Λάζαρου Τόσκα, Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, από τους ηγέτες του αντιμεταλλευτικού κινήματος στη Βόρεια Χαλκιδική. Μοναδικό “εμπόδιο” στην υποψηφιότητά του  η ύπαρξη άλλης υποψηφιότητας στην ΒΑ Χαλκιδική, αυτή της Ιγγλέζη.

Ένα όνομα που θεωρείται “καλό”, από πολλούς στο χώρο, είναι αυτό του νεαρού Δημήτρη Τσάπουρνα από τη Ν. Προποντίδα… Απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε … “αξίζει πολλά ο νεαρός”!

Τέλος, αν υπάρξει συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ ακούγεται το όνομα του Βασίλη Βασίλα. (Μηχανολόγος ηλεκτρολόγος από την Αγία Παρασκευή. Ασχολήθηκε από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης με την πολιτική και το συνδικαλισμό στο χώρο της ανανεωτικής αριστεράς. Υποψήφιος το 2012 με τη ΔΗΜΑΡ στη Χαλκιδική).

Αν υποψιαστώ πως κάποιος θα εκτοπίσει την Κατερίνα από την Χαλκιδική, θα στεναχωρηθώ πολύ… Σταμάτησε ο Vasilinos, αν σταματήσει και η Κατερίνα, μόνο ο Τόλης θα μείνει να μας τροφοδοτεί για αναρτήσεις…