ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ….

st5

Διαβάζω στο respentza ένα κλασικό συριζαϊκό άρθρο, για το πόσο κακός είναι ο Σαμαράς, πως πρέπει να φύγει, πως πρέπει να έρθει ο ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ, κ.λπ., κ.λπ… (εδώ)

Υπογράφει ένας κύριος Καμπούρης, με τους εξής τίτλους: Πτυχιούχος Πολιτικού Παντείου, δάσκαλος, πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Χαλκιδικιώτης (Γομάτι) και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική (!!!)

Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Καινούργιο; Εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής; Κι εγώ είμαι εν δυνάμει υποψήφιος αστροναύτης, ως γνωστόν…, διότι μικρός έπαιζα με πυραυλάκια…

Διαβάστε και επιχειρήματα: «Η κρίση υπερσυσσώρευσης μετατρέπεται σε κρίση πολιτικής: ευρωπαϊκής και παγκόσμιας. Η ριζοσπαστική Αριστερά της Ελλάδας, όμως, ίσως δημιουργήσει νέες προοπτικές. Αρκεί να αντέξουμε. Να μην πτοηθούμε. Σκληρή θα είναι η αναμέτρηση. Αδυσώπητη. Δεν μας έχουν μείνει και πολλά να χάσουμε πλέον. Οι άλλοι έχουν να χάσουν περισσότερα, από τα πολλά που έχουν ακόμη».

ΟΚ, κε Καμπούρη… Ας αναμετρηθούμε με αυτούς που έχουν να χάσουν πολλά ακόμη… Να παίζουμε το ζουρνά και να χορεύουν;;;

Α, ο κος Καμπούρης έχει και τη λύση έτοιμη: «Με την πρώτη αναταραχή θα νιώσουν ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Εμείς, αν μη τι άλλο, θα κερδίσουμε την αξιοπρέπεια, την αυτοεκτίμηση και την κυριαρχία μας. Σιγά-σιγά θα έρθει και η οικονομική ανάταση. Αρκεί να αμφισβητήσουμε το δημόσιο χρέος μας, να διαγράψουμε το μεγαλύτερο μέρος του και να τονώσουμε τον πρωτογενή τομέα με παράλληλη ανάπτυξη της μεταποιητικής και βιομηχανικής παραγωγής. Ο κόσμος θα μας στηρίξει. Θα βγει στον δρόμο όταν έρθει η ώρα του» (!!!).

Ουδέν σχόλιον… Ούτε ο Λαφαζάνης δεν λέει τέτοια…