ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΩΝΙΑ

unnamed7

Bαρείς και αστήρικτους χαρακτηρισμούς “εξεστόμισε” δια του ιστολογίου το οποίον κατέχει ο Αρχιμα. Αγγελόγλου, εναντίον του ιστότοπού μας. Αιτία ανάρτησή μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που αφορούσε την Κα Κατερίνα Ιγγλέζη σε φωτογραφία με επαναστατικού τύπου “μακιγιάζ”.

Τον ευχαριστούμε για την τιμή να ασχοληθεί μαζί μας και για την αυτόκλητη έμπνευσή του να μας δικάσει ερήμην.

Η αναρώτησίς μας έχει να κάνει με τον ρόλο του ενδύματος του κληρικού και με τον τρόπο που αυτό -λόγω θέσεως στην  ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα- χρησιμοποιείται επί δικαίων και αδίκων και κατά το δοκούν του κληρικού έναντι σε κοσμικούς.

Επιφυλασσόμεθα των νομίμων δικαιωμάτων που μας στερεί ο ίδιος  (π.χ. της ελεύθερης έκφρασης) ως κληρικός κριτής επί παντός επιστητού και θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι αν επιθυμεί να κατέβει στις εκλογές με τον  ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συναντηθεί με τον Κο Τσίπρα.  Ας κοιτάξει και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πώς δίνει τις ευλογίες του στον Αλέξη στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”!  Η αγωνιστική του συμπόρευση με την Κα Ιγγλέζη δεν θα φέρει αποτελέσματα, αφού ούτε και η ίδια είναι πιθανό να κερδίσει την έδρα στις εκλογές, έτσι όπως διαμορφώνεται το τοπίο.