Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ… ΜΙΚΡΟΒΙΟ!

politic-virus

Ο κ. Ιωάννης Μίχος, πρόεδρος της εταιρείας και δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, δίνει συνέντευξη στην εφημερίδα Το Βήμα, αλλά με το καπέλο του επιχειρηματία και όχι του δημάρχου! Η εταιρεία Epsilon Net και ο πρόεδρος της κ. Ιωάννης Μίχος που βρέθηκε πρόσφατα στο Top Ten των επιχειρηματιών της Ευρώπης διεκδικώντας το βραβείο Entrepreneur of the Year, δεν γνωρίζουν κρίση…. H εταιρεία του το πρώτο εξάμηνο του 2014 αύξησε τον τζίρο της κατά 20%. Ο κ. Μίχος θεωρεί ότι η ανάπτυξη της χώρας είναι ταυτόσημη με την περιφερειακή ανασυγκρότηση. Ας δούμε τι λέει καιο ίδιος:

«Στην Epsilon Net αντιμετωπίσαμε την κρίση ως μια πρόκληση. Γίναμε ακόμη πιο πελατοκεντρικοί, προσφέροντας καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις γύρω από τις λογιστικές και φορολογικές τους υποχρεώσεις. Εντυπωσιαστήκαμε και εμείς από το αποτέλεσμα. Το 1ο εξάμηνο του 2014 αυξήσαμε τον κύκλο εργασιών κατά 20% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2013 με ταυτόχρονη αύξηση του δείκτη άμεσης ρευστότητας κατά 72,6%. Επενδύσαμε σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και εκμηδενίσαμε τον τραπεζικό δανεισμό ενώ καταφέραμε να χρηματοδοτήσουμε με ίδια κεφάλαια μια πολύ μεγάλη επένδυση σε τεχνολογίες νέας γενιάς. Και οπωσδήποτε αυτό που με κάνει ιδιαίτερα περήφανο είναι η αύξηση κατά 35% του προσωπικού της εταιρείας τον τελευταίο χρόνο. Η Epsilon Net τα τελευταία χρόνια έχει πολλές διακρίσεις τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο… Η αναπτυξιακή μας πορεία επιβεβαιώθηκε και το 2014 με μια σειρά σημαντικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ανακηρυχθήκαμε στα European business awards ως μια από τις 100 καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης ενώ στον ίδιο διαγωνισμό επιλέχθηκα στους 10 επικρατέστερους επιχειρηματίες της Ευρώπης για το βραβείο Entrepreneur of the Year. Πρόσφατα, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας, στο πλαίσιο της βράβευσης “Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα”, μας επέλεξε ως μια από τις 8 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της χρονιάς»

Α, ρε Γιάννη… Τι τα θέλεις αγόρι μου να μπλέκεσαι τώρα εσύ, ένας από τους 10 επικρατέστερους επιχειρηματίες της Ευρώπης για το βραβείο Entrepreneur of the Year, να ανακατεύεσαι με το μπάχαλο των antigold και να έχεις συνομιλητές τύπου Τόλη, Αγγελόγλου, Ιγγλέζη, κ.λπ., κ.λπ… Αν η πολιτική είναι μικρόβιο όπως λένε, πρόσεχε, γιατί το κόλλησες άσχημα…