ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

 

CHRISTOS PAHTAS 67

Συγκινητικό, χωρίς αιχμές, επιθέσεις και πικρίες ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Πάχτα προς τους συνδημότες μας που τον υποστήριξαν. Ο κος Πάχτας εύχεται μάλιστα στον εκλεγέντα Γιάννη Μίχο καλή δύναμη για το δύσκολο έργο που τον περιμένει. Διαβάστε όλο το κείμενο:

“Αγαπητοί συνδημότες,

Αισθάνομαι την υποχρέωση προσωπικά, αλλά και εκ μέρους των συνεργατών που πλαισίωσαν τον συνδυασμό μας «Όραμα πολιτών», να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και  όλους από εσάς που στάθηκαν στο πλευρό μας στη μάχη για τις δημοτικές εκλογές.

Σας ευχαριστώ όλους για τον καλό και καθαρό αγώνα της ελπίδας και της προοπτικής που δώσαμε μαζί. Ήταν μεγάλη η τιμή που μου αναθέσατε να υπηρετήσω και να αναδείξω τις δυνατότητες ανάπτυξης και προβολής του νέου μας δήμου.

Όπως τιμή και χαρά μου ήταν η συνεργασία μαζί σας όλη αυτή την περίοδο της θητείας μας στη υλοποίηση ενός μοναδικού έργου

Δεν υπάρχει χώρος ούτε και λόγος για πικρίες. Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε. Αισθάνομαι τυχερός που βρεθήκαμε συνταξιδιώτες σε όλο αυτό το δύσκολο, αλλά δημιουργικό  ταξίδι από το 2010 μέχρι και σήμερα, με τις χαρές και τις λύπες του. Αντίδοτο σε όλες τις αντιξοότητες ήταν ο δημιουργικός άνεμος που έπνεε αδιάλειπτα στην περιοχή μας και μας έδινε κουράγιο να συνεχίσουμε. Δημιουργήσαμε μια μικρή όαση στην πατρίδα μας.

Εύχομαι καλή δύναμη στην επόμενη δημοτική αρχή και τον κο Μίχο προσωπικά, και καλή επιτυχία στο νέο του αξίωμα.

Εμείς, από οποιαδήποτε θέση και αν βρεθούμε, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το κοινό καλό, την ελπίδα στη ζωή και τα συμφέροντα του δήμου, προσφέροντας το ανθρώπινο δυναμικό και την εμπειρία μας.

Πρώτα απ’ όλα ο δήμος και ο δημότης

Σας ευχαριστώ και πάλι,

Φιλικά

Χρήστος Αστ. Πάχτας”