Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΣΚΗΝΙΚΟΥ….

bg1cs_tiqaa1fix.jpglarge

Μια από τα ίδια σήμερα…. Καμιά πενηνταριά «ακτιβιστές» έκλεισαν πάλι από το μεσημεράκι το δρόμο για το εργοτάξιο της Ελληνικής Χρυσός ,για να μην περάσουν τα φορτηγά ΔΧ με αποτέλεσμα εξαιτίας της νέας αυτής «αγωνιστικής» δράσης τους να εγκλωβιστούν μέσα στο Παλαιοχώρι. Εκτός όμως τους αυτοκινητιστές που υφίστανται τις συνέπειες αυτής της… δράσης, ούτε η δεύτερη βάρδια εργαζομένων δεν μπορούσε να φτάσει στο εργοτάξιο.

Τελικά η αστυνομία επενέβη –αν και αργά– με απολογισμό 3 τραυματίες και 2 προσαγωγές γυναικών. Η συμπλοκή, όπως μεταδίδει το altertness, έγινε όταν γυναίκες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση σχημάτισαν αλυσίδα για να μην περάσουν τα λεωφορεία που μετέφεραν εργαζόμενους προς τις Σκουριές.

Οι 2 προσαχθείσες γυναίκες (η μία κατάγεται από την Ιερισσό και η άλλη από το Γομάτι) μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια Πολυγύρου.

Μπράβο ρε μάγκες… Βάλτε πάλι μπροστά γυναίκες… Πως και δεν βάλατε και παιδιά αυτή τη φορά; Σε λίγο θα βγουν να πουν πάλι «επιτέθηκε η αστυνομία σε ανήμπορες γυναίκες που έκαναν ειρηνική διαδήλωση….». Τι άλλο θα δούμε μέχρι τις εκλογές….