ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΚΚΑ

DSCN0880 - Αντίγραφο

Οι ελεγκτές του ΥΠΕΚΑ σταμάτησαν τα έργα στο ρέμα Κοκκινόλακκα, διότι δεν έχουν εγκριθεί ακόμη κάποια μελέτη υποέργου και ένα προσάρτημα μελέτης. Συγκεκριμένα το έγγραφο που απέστελλε η υπηρεσία στην Ελληνική Χρυσός αναφέρει τα κάτωθι:

Η υλοποίηση των εργασιών του θέματος προϋποθέτει τον εφοδιασμό σας με την έγκριση του Προσαρτήματος 4 με τίτλο «Τεχνική Μελέτη Νέου Χώρου Απόθεσης Κοκκινόλακα» και της Τεχνικής Μελέτης του υποέργου «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις Ολυμπιάδας» του έργου «Μεταλλευτικές Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις Μεταλλείων Κασσάνδρας» και με τις εκάστοτε απαραίτητες άδειες.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πανηγυρίζει η εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή… Θέμα χρόνου είναι να εγκριθούν και αυτές οι δευτερεύουσες μελέτες.

Από την άλλη ως ανακριβείς ελέγχονται οι πληροφορίες ότι οι βουλευτές Σταθάκης και Τσακαλώτος του ΣΥΡΙΖΑ πνέουν μένεα εναντίον της κας Ιγγλέζη, η οποία ανακινεί το θέμα, αφού έτσι τίθενται σε κίνδυνο οι επενδύσεις τους στην Ελληνικός Χρυσός… Και συ βρε Κατερίνα φαγώθηκες… Που είναι η συναδελφική αλληλεγγύη…